REDUCERI de 40% din preț, de BUN VENIT
* pentru o ședință de epilare cu laser, indiferent de zona aleasă.

Îți oferim tratamente de epilare definitivă cu LASERUL performant MEDICO ICE, cu 3 lungimi de unde (Dioda, Yag, Alexandrite).
Nu comentăm cât sunt de minunate rezultatele. Vino și încearcă.
Ai nevoie în medie de 6 ședințe de epilare definitivă cu laser pentru a scăpa de grija epilării.

impachetare la cald

Epilare definitivă cu laser este un tratament sigur și cu rezultat garantat în timp

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER?
Epilarea definitivă cu laser este un tratament cu tendințe revoluționare în domeniul beauty, care te scapă de părul nedorit prin energia luminii.
Lumina intens pulsată de aparatul laser este absorbită de melanina (pigmentul) firului de păr și transformată în căldură, care este condusă pană la rădăcină, unde suprimă celulele germinative. Drept rezultat, rădăcina părului este lipsită de conținutul papilei și părul încetează să mai crească.
În timpul tratamentului de epilare definitivă, laserul acționează doar asupra anumitor fire de păr și anume a celor ce se află în faza de creștere anagen matur. Doar în această fază de creștere, energia laserului ajunge la papila firului de păr, unde o suprimă și își face efectul.
În dependență de zona corpului, vârsta și fototipul pielii persoanei, firele de păr în faza de creștere anagen matur sunt aproximativ în cantitate de 15-25% din firele ieșite la suprafață, deci după o ședință de epilare definitivă cu laser scăpați doar de firele care se află în faza de creștere anagen matur.
Tratamentele de epilare definitivă cu laser nu au efecte secundare și pot fi făcut în orice anotimp.
Tratamentul de epilare cu laser nu conține doze mărite de radiații, este inofensiv, iar beneficiul acestei proceduri asupra pielii este uimitor și de lungă durată.
Îți recomandăm cu cea mai mare încredere să investești în procedurile de epilare cu laserul 3 lungimi de undă și obține o piele catifelată, netedă și plăcută pe timp îndelungat.
Gata cu epilarea dureroasă cu ceară, pastă de zahăr, epilatorul sau de peste o zi cu lama. E timpul pentru modernizare. Viața e prea scurtă pentru a o petrece în rutină zilnică.
În plus, ai calculat cât timp și bani pierzi lunar pentru epilarea cu lama, pastă de zahăr, ceară sau epilator? Te invităm să economisești timpul și banii tăi, optând pentru epilarea cu laser, care este un tratament sigur și cu rezultat.

EPILAREA DEFINITIVĂ CU MEDICO ICE DIODĂ LASER

LASERUL CU 3 LUNGIMI DE UNDĂ ESTE POTRIVIT PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE
Trebuie să știi că epilarea cu laser are rezultate eficiente doar când este efectuată cu unda de laser potrivită (755nm, 808 nm, 1064nm) pentru fototipul pielii tale.
Pielea umană e clasificată în 6 categorii de fototipuri, de la culoare deschisă la foarte întunecată (clasificarea Fitzpatrick). Fiecare fototip de piele are nivelul de melanină diferit. Pielea deschisă la culoare are un nivel scăzut de melanină, contrariu celei întunecate.
Melanina este cea care “transportă” energia laserului spre rădăcina firului de păr. Spre exemplu pielea deschisă la culoare cu fire blonde are un nivel scăzut de melanină, pentru epilarea definitivă fiind nevoie de o energie mult mai înaltă a laserului transmisă cu o anumită lungime cum ar fi -755 nm.
Laserul 3 lungimi de undă Medico Ice, include undele de laser dioda - 808 nm, yag - 1064 nm, alexandrite - 755 nm și acționează în mod inteligent, simultan cu toate cele 3 lungimi de unde, la adâncimea necesară, în dependență de fototipul pielii și densitatea pilozității necesare a fi eliminate.
Medico Ice Laser Dioda, prezintă specificitate selectivă, adică face distincția dintre melanina firului de păr și melanina din piele.
Indiferent de fototipul cutanat, conform clasificării Fitzpatrick, laserul acționează asupra foliculului pilos, neafectând în vreun fel pielea.

 • Lungimea de undă 755 nm (alexandrite) anihilează perfect firele de păr blonde, specific pielii deschise la culoare, care se bronzează greu.
 • Lungimea de undă 808 nm (dioda) are un efect excelent pentru îndepărtarea firelor de păr brun și pielea care nu se bronzează ușor.
 • Lungimea de undă 1064 nm (yag) este soluția perfectă pentru epilarea firelor de păr dense, negre, culoarea pielii mai întunecată.

Rezultatul Clinic dovedește, că după 1 sau 2 ședințe, toate cazurile au raportat o eliminare a părului de peste 30-50%. Părul devine mai fin, mai deschis, mai puțin și crește mai lent. Peste 95% din cazuri au raportat o eliminare a părului de peste 80% după 3-5 ședințe de tratament.
Hirsutismul este un coșmar pe care-l trăiesc până la 10% dintre femei. Hirsutismul este termenul medical pentru excesul de păr terminal, adică fir negru, gros, la femei în zone androgen-dependente, caracteristice persoanelor de sex masculin pe buza superioară, bărbie, obraji, spate, fese.
Societatea în care trăim impune un anumit tipar de frumusețe, iar părul în exces are un impact psihologic imens asupra femeilor, considerent din care oferim servicii calitative de epilare definitivă cu laser la preț rezonabil.

DE CE SĂ ALEGI EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER?

Epilarea definitivă cu laser nu mai este un lux, este o necesitate și o alegere inteligentă deoarece

 • este o investiție pe termen lung
 • este non-invaziv;
 • nu dezvoltă foliculită;
 • nu are efecte secundare;
 • nu există riscul să dezvolte bacterii;
 • ședințele sunt scurte;
 • face pielea netedă pe termen îndelungat;
 • este o economie de bani, în timp.

Beneficii ale epilării definitive cu Laser 3 lungimi de unde față de epilarea IPL:

 • Sunt necesare de 2 ori mai puține ședințe decât pentru epilarea cu IPL
 • Laserul țintește exact firul de păr și redicționează energia lui spre rădăcina acestuia, pe când IPL împrăștie lumina pe piele și are efecte papilei firului de păr;
 • Laserul e dotat cu un sistem special de răcire, procedura de epilare fiind nedureroasă.

Epilarea definitiva cu laser vara
Vara nu este un motiv de amânare a începerii tratamentelor de epilare cu laser, cu atât mai mult întreruperea acestora. Tot ce trebuie să faci este să utilizezi o cremă de soare SPF 50+ după ședințele de epilare cu laser și să eviți să te bronzezi câteva zile înainte și după procedură.
Rezultatul clinic dovedește că, după 1-2 ședințe, toate cazurile au raportat o eliminare a părului de peste 30-50%. Părul devine mai fin, mai deschis, mai puțin și crește mai lent. Peste 95% din cazuri au raportat o eliminare a părului de peste 80% după 3-5 ședințe de tratament.

REGULI ÎNAINTE ȘI DUPĂ EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER

Pentru a avea rezultate extraordinare chiar după prima ședință de epilare definitivă cu laser, este necesar să fii corect pregătită pentru tratament:

 • înainte de ședința de epilare timp de 3-4 săptămâni cu laser nu folosi ceara sau epilatorul electric, este necesar ca firele de păr să fie ieșite la suprafață în număr cât mai mare;
 • timp de 3-5 zile înainte de procedură evită expunerea îndelungată la soare;
 • cu o zi sau două înainte de tratament folosește DOAR lama de ras sau aparatul de ras (FĂRĂ spumă, cremă de epilat) în funcție de cât de repede cresc firele de păr pe zonele dorite a fi epilate, încât firele de păr să fie ușor crescute și sa aibă o lungime de 1mm;;
 • lasă o zonă de 1 cm pătrat neras, ca specialistul să vadă culoarea și grosimea firului de păr pentru a seta corect laserul;
 • nu utiliza în dimineața zilei tratamentului nici un fel de cremă, cosmetică, uleiuri, deodorante, etc pe zona care urmează a fi epilată.

După procedura de epilare cu laser 3 lungimi de undă, timp de de 24 de ore:

 • nu folosi creme sau produse cosmetice ce ar conține alcool;
 • evită saunele, sau orice tip de supraîncălzire a pielii;
 • evită piscinele, din cauza clorului din apă;
 • evită iritarea zonei epilate, prin scărpinare, haine strâmte, etc;
 • evită razele directe ale soarelui și alică o cremă.
 • intotdeauna utilizează cremă cu protecție solară SPF 50+ pe părțile corpului care intră în contact direct cu razele soarelui, pentru a avea mereu o piele sănătoasă.;

TRATAMENTUL DE EPILARE CU LASER NU ESTE DUREROS
Epilarea definitivă cu laserul Medico Ice cu 3 lungimi de unde NU este dureroasă. Senzația în timpul ședințelor este precum ai sta vara în razele soarelui, iar pe corpul tău s-ar plimba un cub de gheață. Acest lucru se datorează sistemului special de răcire al laserului. Da, pot fi resimțite mici înțepături, dar asta este absolut neesențial în comparație cu epilarea cu ceară sau pastă de zahăr. Laserul este setat în dependență de foto-tipului de piele, dar obligatoriu se ține cont și de zona de confort a clientului.

tratament facial

EPILAREA DEFINITIVĂ CU MEDICO ICE DIODĂ LASER

Cât durează tratamentul de epilare definitivă cu laser?
Epilarea definitivă cu laser durează aproximativ 1 an.
Numărul total al ședințelor depinde de vârsta persoanei, fondul hormonal, fototipul pielii, grosimea firului de păr, etc.
Graficul ședințelor se face individual, dar în mare parte tratamentele se fac la 4 - 12 săptămăni în ordine crescătoare, deci:
•șed. nr. 2 - peste 4 săptâmâni de la șed. nr. 1,
•șed. nr. 3 - peste 6 săptămâni de la ultima șed.
•șed. nr. 4 - peste 8 săptămâni, etc.

Contraindicații:

 • persoanele cu fire de păr albe ( lipsite de melanină);
 • femeile însărcinate;
 • femeile care alăptează;
 • femeile în zilele de menstruație și nici 2 zile înainte și după menstruație;
 • femeile care urmează un tratament de fertilitate;
 • persoanele cu infecții cutanate (ex. herpes cutanat);
 • persoanele aflate sub tratament cu anumite medicamente care cresc sensibilitatea la lumină ( ex. Roacutane, Tetraciclină, Doxiciclină, etc.);
 • persoanele care au urmat un tratament recent de exfoliere a tegumentului;
 • persoane cu anumite afecțiuni medicale ( ex.: cancer, vitiligo, diabet insulino-dependent, implanturi sau intervenții chirurgicale) ;
 • persoane cu tulburări psiho-emoționale;persoane cu pilozitate excesivă datorată dereglărilor hormonale.

Pot apărea cicatrici din cauza epilării cu laser?
Nu.
Tratamentul de epilare definitivă este rapid și eficient și nu afectează aspectul pielii. Prin energia laser sunt distruși foliculii activi ai firelor de păr și nu poate fi vorba despre apariția unor cicatrici pe suprafața pielii. Medico Ice Laser Dioda, prezintă specificitate selectivă, adică face distincția dintre melanina firului de păr și melanina din piele.
Indiferent de fototipul cutanat, conform clasificării Fitzpatrick, laserul acționează asupra foliculului pilos, neafectând în vreun fel pielea.