CONCURS FACEBOOK - 09.03.2020


 1. ORGANIZATORI ȘI REGULAMENTUL OFICIAL
  Concursul este realizat de către pagina de facebook @DyaOfficial – Diana Ioana Prepeliță, de comun acord cu compania S.C. Skin Gallery S.R.L. (în continuare salonul de epilare definitivă Skin Gallery) cu sediul în Iași, str. Grigore Ureche 7, Casa cu absida, având punctul de lucru în Iași, șoseaua Nicolina 16, bl. 939, parter, numărul de înregistrare în Registrul Comerțului J22/1640/2019, CUI 41013245, pagina de facebook: @SkinGallerySalon. Organizatorul nu este în niciun fel afiliat cu Facebook. Regulamentul va fi făcut public online, conform regulamentului impus de Facebook și legislației în vigoare și este valabil gratuit oricărui. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament.
 2. CONDIȚII DE PARTICIPARE
  Campania se adresează doar celor ce se înregistrează pe linkul paginii de concurs @DyaOfficial și care îndeplinesc condiția de vârstă: începând cu 18 ani. Campania este deschisă persoanelor fizice, cu domiciliul în România, care locuiesc în Iași și dețin un cont de Facebook.
  *Angajații S.C. Skin Gallery S.R.L. sau membrii familiilor acestora nu pot participa.
 3. ACCEPTAREA REGULILOR
  Participarea implică acceptarea tuturor regulilor concursului evidențiate în prezentul regulament, cât și acceptarea regulamentului Facebook.
 4. DURATA CONCURSULUI
  Concursul se desfășoară în perioada 09.03.2020-16.03.2020, datele de începere sau finalizare putând fi modificate din pricina unor eventuale împrejurări excepționale, independente de voința organizatorului. Orice participare peste acest termen nu se ia în considerare.
 5. MECANISM DE PARTICIPARE
  Orice persoană care îndeplinește condițiile prevăzute la punctul 2, poate participa la concurs. Participanții trebuie să îndeplinească și urmeze și următorii pași:
  – Să intre pe linkul concursului, unde să scrie cuvântul PARTICIP
  – Să dea like paginii @DyaOfficial
  – Să dea like paginii @SkinGallerySalon
  Participarea poate fi introdusă o singură dată. Organizatorii își rezervă dreptul de a descalifica orice persoană care nu respectă prezentul regulament. Nu sunt acceptate participările multiple prin utilizarea metodelor frauduloase (de exemplu, nume false, etc.)
 6. PREMIUL
  Concursul va avea 3 premianți.
  Fiecare câștigător va beneficia de 4 ședințe gratuite de epilare cu laser pe o zonă de mărimea S.
  Premiile sunt oferite de către Skin Gallery S.R.L. Câștigătorii vor fi extrași la data de 17.03.2020 prin intermediul website-ului www.random.org si vor fi anunțați în aceeași zi pe pagina de facebook @DyaOfficial și @SkinGallerySalon.
  Câștigătorii vor putea revendica premiul timp de 30 de zile din ziua extragerii, pe adresa: Iași, Șoseaua Nicolina 16., bl. 939, parter, salonul de epilare definitivă Skin Gallery.
  Nu este acceptată substituirea premiilor prin sume de bani sau cu alte premii.
  Premiul nu este transferabil. Orice costuri extra implicate de câștigarea acestui premiu stau la discreția câștigătorului.
  Recepționarea premiului se va face în baza în baza profilului de Facebook, prezentarea cărții de identitate, întocmirii fișei clientului la locul ridicării premiului. etc. (Date ce vor fi folosite în acest scop).
  -Organizatorii își rezervă dreptul de a nu acorda premiile persoanelor care au interdicții medicale pentru procedura de epilare cu laser (procedura nu poate fi efectuată de persoanele cu părul alb, de femeile însărcinate, de persoanele cu infecții cutanate (ex. herpes cutanat), de persoanele aflate în tratament cu anumite medicamente care cresc sensibilitatea la lumină (ex. Roacutane, Tetraciclină, Doxiciclină, tratamente recente de exfoliere a tegumentului, etc.), persoane cu anumite afecțiuni medicale (boli fotosensibile, cancer, istoric de melanom, vitiligo, epilepsie, diabet insulino-dependent, cicatrici cheloide și hipertrofice, implanturi sau intervenții chirurgicale), de persoanele cu tulburări psiho-emoționale, de persoanele cu pilozitate excesivă datorată dereglărilor hormonale.
  Câștigătorul va fi anunțat pe pagina oficială, alături de modalitatea în care a fost ales.
 7. ȘANSA DE CÂȘTIG
  Șansa de câștig depinde de numărul participanților și de respectarea prezentului regulament.
 8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
  Prin participare, accepți că S.C. Skin Gallery S.R.L. poate prelucra datele tale personale (nume, penume, nr. telefon, etc.) și pot fi folosite în scopul publicității și pentru anunțarea câștigului, fără a mai fi necesară o altă formă de confirmare a acordului privind aceste date.
  Organizatorul va respecta dispozițiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și ale Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (GDPR).
 9. TERMENI ȘI CONDIȚII
  Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania/concursul, dacă se cunosc date despre fraudarea participării și dacă este pusă în pericol administrarea concursului, cât și securitatea și corectitudinea acestuia. În acest caz, se va alege câștigătorul dintre participanții validați anterior acestei cauze (sau după, atunci când este posibil).
  Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice participant care încearcă să fraudeze sau fraudează concursul.
 10. RĂSPUNDERE LIMITATĂ
  Prin participare acceptați să eliberați S.C. Skin Gallery S.R.L., filialele sale, partenerii, reprezentanții, angajații, succesorii și directorii de orice răspundere pentru boala, vătămarea, decesul, litigiile și pagubele viitoare, indiferent dacă sunt cauzate prin neglijență sau nu, prin: (i) Participarea la concurs și/sau acceptarea, deținerea sau utilizarea, cât și abuzul sau utilizarea incorectă a premiului; (ii) Defecțiuni tehnice de orice fel, dar fără a se limita la defecțiunile legate de computer, cabluri, rețea, software sau alte echipamente mecanice; (iii) Indisponibilitatea sau inaccesibilitatea oricăror transmisii, telefon sau servicii pe internet; (iv) Intervenția umană neautorizată în nicio parte a procesului de înscriere; (v) Orice eroare electronică sau umană în administrarea concursului și în procesarea participărilor.
 11. DISPUTE
  Acest concurs se află sub regulile stricte Facebook, cât și sub legislația în vigoare din România.
  Ca o condiție de participare, participantul este de acord ca orice litigiu ce nu poate fi soluționat între părți și orice cauză ce nu poate fi soluționată și decurge din acest concurs, să fie soluționate individual, exclusiv în fața unei instanțe situată în România, Iași, competentă. În plus, în orice astfel de dispută, participantul își pierde dreptul de a mai fi premiat și renunță implicit la drepturile sale asupra daunelor survenite.
 12. ÎNCETAREA CONCURSULUI
  Concursul va înceta înainte de termen, în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, independent de voința organizatorului.

*Prin participare la concurs, participanții acceptă și respectă prezentul regulament.