SKIN GALLERY

Remodelare corporala

Remodelarea corporală, un concept care începe sa fie din ce în ce mai apreciat și în tara noastra. Remodelarea corporală presupune un set de tehnici și proceduri, neinvazive și nedureroase, care odată aplicate în zonele ținta ale corpului, conduc la eliminarea țesutului adipos și celulitei. Cu toții suntem preocupati de un aspect fizic placut și sănătos, astfel ca aceasta tehnică poate fi soluția ideală, având nenumărate benefici: tonifierea pielii, mușchilor, rezultate optime într-un timp relativ scurt și fără efort.

Principalele proceduri constau în:

  • cavitație
  • radiofrecvența
  • proceduri criolipoliză
  • drenaj limfatic
  • împachetare corporală cu infraroșu
  • presoterapie

Cat de rapid pot fi vizibile efectele remodelării corporale?
Pentru maximizarea eficienței tratamentului de remodelare și slăbire zonală sunt necesare mai multe ședinte de tratamente, însoțite de exerciții fizice și o dietă echilibrată.

Cavitația este o procedură care nu doar sparge celulele adipoase, dar acționează prin undele vibrante asupra țesutului având un efect de fermitate și tonifiere asupra pielii.
Cu ajutorul radiofrecvenței puteți scăpa de efectul coajei de portocală, aceasta se datorează faptului că radiofrecvența multipolară produce o căldură transmisă în țesuturi, astfel având loc topirea grăsimii și netezirea pielii. Aceste proceduri pot fi efectuate atât după tratamentele de criolipoliză, cât și independent, așa încât pielea dvs să recapete fermitate.

Tratamentele de slăbire zonală vă ajută să scăpați de grăsimea nedorită în anumite părți ale corpului, astfel contribuind la tonifierea mușchilor.
Tratamentele enumerate, efectuate în combinație cu un regim alimentar sănătos și exerciții fizice, pot duce la reliefarea delicată a mușchilor.

Procedurile de slăbire zonală, îndeosebi radiofrecvența este potrivită pentru persoanele care au țesutul fără tonus și pielea lăsată. Tratamentele au ca rezultat creștera producerii de colagen endogen care este răspunzător de aspectul întins al pielii.

TE POATE AJUTA REMODELAREA CORPORALĂ SĂ SLĂBEȘTI?

Pentru maximizarea eficienței tratamentului de remodelare și slabire zonală sunt necesare mai multe ședinte de tratamente, însoțite de exerciții fizice și o dietă echilibrată.

POT APĂREA EFECTE ADVERSE?

Urmând instrucțiunile specialiștilor, nu ar trebui să existe astfel de riscuri. În anumite cazuri, pot apărea: înroșirea rapidă a pielii, o sensibilitate mai mare.

CE REZULTATE POȚI OBȚINE?

Urmând un astfel de tratament, însoțit de un regim alimentar sănătos poți obține: contractarea pielii lăsate, reducerea celulitei, tonifierea mușchilor și a pielii, redarea elasticității pielii, diminuarea țesutului adipos.

PENTRU CE TIP DE PROCEDURĂ AR TREBUI SĂ OPTEZI?

Echipa noastra iți stă la dispoziție pentru orice nelamurire. Împreuna vom decide care este cea mai eficientă și potrivită procedură de remodelare zonală în cazul tău.